İçeriğe geç

Hiwell Ön Görüşme Nasıl Yapılır

Hiwell ön görüşme nedir?

Sizin için en uygun deneyimli klinik psikologlar arasından seçiminizi yaptıktan sonra, psikolojinizi yakından tanımak ve online terapi süreci hakkında sorularınızı sormak için ücretsiz 15 dakikalık ön video görüşmemize katılabilirsiniz.

Psikolog ön görüşmede ne konuşulur?

Psikologla ilk görüşmede ne konuşulur? Psikologla ilk görüşmenizde, sorunlarınız ve bunların günlük hayatınızı nasıl etkilediği ve aklınıza takılan sorular hakkında konuşacaksınız. Bu görüşme sırasında psikolog, yönlendirici sorular sorarak deneyimlerinizi daha ayrıntılı bir şekilde anlamanıza yardımcı olacaktır.

Terapide ilk seansta ne konuşulur?

İlk terapi seansının bu kısmı sizi psikoterapiye getiren nedenlere odaklanacaktır. Ve bu sorunların hayatınızı etkilediğini ne zamandan beri söylüyoruz? Terapistiniz durumu daha iyi anlamak için sizden açık uçlu sorularla sorunu açıklamanızı isteyebilir.

Hiwell 1 seans kaç dakika?

Hiwell Online Terapi Platformunda seans süresi 50 dakikadır.

Ön görüşme randevusu nedir?

Bir randevuya katılamazsanız, danışmanınıza önceden haber vermeniz beklenir. İlk konsültasyonun amacı, sizinle birlikte hangi desteğin en uygun olduğuna karar vermektir. İlk konsültasyon bir konsültasyon olmasa da, danışmanlık sürecinin önemli bir parçasıdır.

Psikolog ön görüşme nasıl olur?

Terapideki ilk görüşme, terapistin esas olarak sorular sorduğu ve tedavi veya değişiklik sağlamayı amaçlamadığı bir değerlendirme seansıdır. Bu görüşmenin temel amacı, danışanı tanımak, terapi sürecinden beklentilerini anlamak ve terapi için hedefler belirlemektir.

Psikolog ilk ne sorar?

İlk seans danışan ve terapistin birbirlerini tanımaları için bir fırsattır. Terapist danışanın geçmiş yaşamı, güçlü yanları, iyileştirilmesi gereken alanları, kişilerarası ilişkileri ve terapi hedefleri hakkında sorular sorar.

İlk seansta ne sorulur?

İlk terapi seansında konuşulanlar. … Sizi buraya getiren ne? … Daha önce terapiye gitmiş olmam neden önemli? … Terapiye gitmeye nasıl karar verdiniz? … Size nasıl yardımcı olabiliriz? … Seanslardan ne bekliyorsunuz? … Seanslarda ödevleri nasıl veriyoruz? 17 Mayıs 2023

Psikolog seansları kaç TL 2024?

Psikologların ücretleri 2024 yılında 950 TL ile 4600 TL arasında değişecek. Eğitimcilerin maaşları 2024 yılında 850 TL ile 3700 TL arasında değişecek. Aile terapisi ücretleri 2024 yılında 600 TL ile 4700 TL arasında değişecek.

Mucize soru tekniği nedir?

Mucize Soru: Bu teknik, danışanın gelecekteki çözümlere odaklanmasına ve hedeflerini netleştirmesine yardımcı olmak için kullanılır. Mucize sorusu genellikle şu şekilde sorulur: “Bu gece uyuduğunuzda bir mucizenin gerçekleşeceğini ve sizi bugün buraya getiren sorunların çözüleceğini varsayın.”

Psikoloğa hersey anlatılır mı?

Psikologlar genellikle sizin yazılı izniniz olmadan başkalarıyla iletişime geçmezler. Psikoloğunuzun gizliliği veya yasal açıklama gereklilikleri hakkında özel endişeleriniz varsa, bunu psikoloğunuzla görüşebilirsiniz.

Psikolog seansları kaç TL?

Türkiye’de Psikolog, Psikiyatrist ve Terapist Ücretleri 2023 – Ortalama FiyatlarSeans Süresi 45-60 DKBBAŞLANGIÇ ÜCRETLERİPsikiyatrist Ücretleri1.500₺5.000₺Psikolog Ücretleri800₺2.000₺Yetişkin Psikolog Ücretleri800. ₺2.

Hiwell görüşme nasıl yapılır?

Listeden seçim yapmanız halinde Hiwell’in mobil uygulaması veya adresi üzerinden portala giriş yaparak online terapistinize ulaşabilir ve online terapiye başlamadan önce ücretsiz ön görüşme randevusu alabilirsiniz.

Hiwell ön görüşme ücretli mi?

3. Ücretsiz bir tanıtım alın. Psikoloğunuzu ücretsiz 15 dakikalık ilk görüşmede tanıyın. İyi hissetmek çok kolay!

Hiwell görüntülü mü?

Hiwell, dünyanın her yerinden görüntülü görüşme yoluyla psikolojik danışmanlık alabileceğiniz bir platformdur.

İlk seansta ne sorulur?

İlk terapi seansında konuşulanlar. … Sizi buraya getiren ne? … Daha önce terapiye gitmiş olmam neden önemli? … Terapiye gitmeye nasıl karar verdiniz? … Size nasıl yardımcı olabiliriz? … Seanslardan ne bekliyorsunuz? … Seanslarda ödevleri nasıl veriyoruz? 17 Mayıs 2023

Psikiyatri ilk görüşmede ne sorar?

İlk Randevu İlk randevunuzda psikoloğunuz tıbbi geçmişiniz, fiziksel ve ruhsal sağlığınız, alkol ve uyuşturucu kullanımınız, kariyeriniz veya eğitiminiz, erken yaşamınız, mali durumunuz, aile ilişkileriniz ve diğer yakın ilişkilerinizle ilgili sorular soracaktır.

Psikolog ön görüşme ücretli mi?

Fiyatlar 130 ile 300 TL arasında değişmektedir. Ücretsiz ön danışmanlık ile de bize danışabilirsiniz. İşleme başlamadan önce bilgi alabilirsiniz. Psikolog muayene ücretleri duruma göre değişmektedir ve bu sağlıklı olan şeydir.

Hiwell ne kadar komisyon alıyor?

Hiwell’de, çevrimiçi terapistinizle yapacağınız 15 dakikalık ilk görüşme ücretsizdir. Daha sonra terapistinizle devam etmek isterseniz, randevu alabilir ve bir seans planlayabilirsiniz. Hiwell’de bir seansın maliyeti 1399 TL’dir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir